Reflex 100% Native Whey 1,8kg - Příchuť: Čokoláda


Výrobce

Kód produktu
FAC-106200

Upřesněte výběr produktu
Varianta neexistuje

Skladem
100% Native Whey
 
Doplněk stravy, se sladidly.
 
100% Native Whey je nejčistší dostupnou formou syrovátky na trhu - žádný jiný protein takovéto kvality nedosahuje. Reflex Nutrition garantuje absolutní čistotu a účinnost - 100 % proteinu je získáno pomocí nativní technologie přímo z čerstvého mléka. (Viz - Nativní syrovátkový protein je opravdový poklad).

Hlavní benefity produktu:
 
  • 100 % proteinu je získáno šetrně přímo z čerstvého mléka pocházejícího od krav z kontrolovaných evropských chovů živících se výhradně travou, pasterizováno jednou = maximální možná účinnost a čistota
  • 80 g bílkoviny na 100 g!
  • Vysoce kvalitní bílkovina - přes 6 g BCAA na 1 dávku (35 g) - nejvyšší obsah esenciálních aminokyselin
  • Obsah čtvrté generace přátelských bakterií DUOLAC® 
  • Kvalita a parametry velice blízké lidskému mléku 
  • Bez nečistot, které obsahuje běžný syrovátkový protein
  • Čistá a přirozená chuť
100% Native Whey představuje absolutní špičku mezi proteiny - díky použité nativní technologii se s ním běžné syrovátkové proteiny, kdy je bílkovina získávána ze syrovátky, tedy druhotného produktu a nikoli přímo z mléka, nemůžou vůbec rovnat!
 
100% proteinu je získáno šetrně přímo z čerstvého mléka. Vysoce kvalitní bílkovina. Parametry velice blízká lidskému mléku.
 
Více se o vlastnostech nativního proteinu dočtete na webu eFIA.cz.

Syrovátkový protein je ze všech proteinů pro tělo zdaleka nejhodnotnější, avšak rozdílné způsoby zpracování vedou k velmi odlišným typům těchto proteinů co se týče složení, nečistot a chuti. A zde pouze nativní technologie dokáže garantovat parametry co nejvíce podobné původnímu přírodní podobě syrovátkových molekul obsažených v čerstvém mléce. Molekuly jsou totiž z mléka přímo extrahovány, čímž nedochází k jejich poškození, jak je tomu u běžné výroby. Výhodou je také jedna pasterizace - běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturaci proteinových molekul). Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.

Srovnání obsahu proteinu na 100g u 100% Native Whey a dvou běžných syrovátkových proteinů:


Ve srovnání s jiným syrovátkovým proteinem obsahuje o 16% více L-leucinu, více esenciálních aminokyselin a více cystinu.


Vyšší obsah aminokyselin

Způsob zpracování se samozřejmě projeví na obsahu aminokyselin - 100% Native Whey obsahuje ve srovnání s klasicky vyrobeným syrovátkovým proteinem až o 16 % více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40 % více cystinu.

Přátelské bakterie DUOLAC®

Probiotika jsou svým účinkem těsně spojená s funkcí zažívacího traktu a tedy i vstřebáváním přijímaných živin. Pokud jsou však nesprávně skladována, podstatně se to projeví na jejich účinnosti. Firma Cell Biotech proto přišla s patentovanou, nyní už čtvrtou generací přátelských bakterií DUOLAC® (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Lactis a Lactobacillus Rhamnosus) uchováváných pomocí speciální chladící technologie, peptidů a polysacharidů, které bakteriím dodávají trvalou stabilitu a zajišťují, že se jich drtivá většina dostane do zažívacího traktu živých a v dobrém stavu.
 
Značka Reflex Nutrition
 
Profesionální sportovní výživa
 
Značka Reflex patří v oblasti sportovní výživy mezi světové lídry. Díky inovacím jako je nativní technologie zpracování proteinu, chelátově vázané minerály a další, špičkovým formulím, používání výhradně prémiových surovin a díky trvalé garanci kvality u všech produktů. Doplňky stravy značky Reflex se neopírají o marketingová tvrzení, ale o bezkonkureční složení prověřené profesionálními sportovci i širokou fitness komunitou.
 
Reflex Nutrition  je profesionální sportovní výživa.
 
Vyrobeno v UK
 
Všechny doplňky značky Reflex Nutrition jsou vyráběny na vlastních linkách Reflexu v Brightonu ve Spojeném království. Výrobní zařízení Reflex Nutrition v Brightonu představuje špičku ve svém oboru a zároveň dává Reflexu plnou kontrolu nad procesem výroby a nad udržením maximálního standardu.
 
Vyrobeno v Brightonu ve Spojeném království.
 
Vysoce kvalitní minerály
 
Minerály obsažené v doplňcích jsou v organických přírodních formách, konkrétně s chelátovými vazbami. Narozdíl od levných anorganických forem jsou přirozené pro tělo a proto lépe vstřebatelné. Množství minerálu absorbovaného do těla a následná bioaktivita je u organických forem minerálů výraznější než u anorganických forem.
 
 Vysoce kvalitní minerály.Minerály obsažené v doplňcích jsou v organických přírodních formách, s chelátovými vazbami.
 
Grass-fed proteiny
 
Proč užívat levný protein od skotu z velkochovů, ve kterém jsou rezidua antibiotik, rBGH/ rBST hormonů a pesticidů z nekvalitního GMO krmiva, když lze použít superprémiový protein od chovů krmených travou? Žádná kukuřice, jen tráva a pobyt na pastvě tak dlouho, jak jen to je možné. Na výsledné chuti a především kvalitě je to obrovsky znát.
 
Grass Fed protein z mléka od krav pasoucí se na pastvinách.
 
Prémiové suroviny
 
Značka Reflex Nutrition nepoužívá sojový protein nebo jiné levné suroviny. Veškeré použité složky, proteiny, minerály, vitamíny, enzymy, probiotika a rostlinné extrakty mají nejvyšší možný rating.
 
Značka Reflex nepoužívá sojový protein nebo jiné levné suroviny.
 
Zelená energie
 
Reflex při výrobě používá energii ze solárních panelů. Pokud nedostačuje, vypomáhá společnost Ecotricity vyrábějící pomocí větrných a slunečních elektráren nejčistší elektřinu ve Velké Británii. V budovách Reflex se nepoužívá žádný plyn, naopak je široce využité sluneční světlo, žárovky mají časovače a jsou nastavené na úporný provoz. Reflex se rovněž snaží šetřit papírem a papírovým materiálem - použité kartony jsou na vlastní drtičce zpracované na výplň do zásilek. Na svět také přišel první doplněk Reflex s kompostovatelným obalem - Plant Based Protein. Všechny plastové obaly doplňků Reflex jsou plně recyklovatelné.
 
Vyrobeno pomocí 100% zelené energie.
 
 

Balení: 1,8 kg

Dávkování:  rozmíchejte 35 g (přibližně 1 zarovnaná 60 ml odměrka*) s 250 ml vody v shakeru nebo mixéru. Pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka. Konzumujte 2-3 dávky denně. *odměrka je součástí balení. Během transportu se může klesnout ke dnu.
 
Upozornění:  Nevhodné pro děti, mladistvé do 16 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí. Po otevření a použití vždy pevně zašroubujte víčko. Zkonzumujte do 3 měsíců od otevření nebo do data minimální trvanlivosti. Vhodné pro vegetariány. Může obsahovat stopy vajec.
 


Výživové údaje příchuť chocolate perfection (čokoláda):
 
 Výživové údaje
 100 g
 35 g*
 Energetická hodnota
 1513 kJ / 356 kcal
 529 kJ / 125 kcal
 Tuky
   Z toho nasycené mastné kyseliny
 1,0 g
 0,6 g
 <0,5 g
 0,2 g
 Sacharidy
   Z toho cukry
 6,1 g
 2,2 g
 2,1 g
 0,8 g
 Vláknina
 1,5 g
 0,5 g
 Bílkoviny
 80 g
 28 g
 Sůl
 0,45 g
 0,16 g
 Bifidobacterium Bifidum
 600 000 000 KTJ
 210 000 000 KTJ
 Lactobacillus Rhamnosus
 600 000 000 KTJ
 210 000 000 KTJ
 Lactobacillus Acidophilus
 600 000 000 KTJ
 210 000 000 KTJ
 Profil esenciálních aminokyselin:
 
 
 Leucin
 11717 mg
 
 Isoleucin
 5320 mg
 
 Valin
 5378 mg
 
 Lysin
 9200 mg
 
 Methionin
 2394 mg
 
 Phenylalanin
 3847 mg
 
 Threonin
 4850 mg
 
 Tryptofan
 2108 mg
 
 Profil podmíněně esenciálních aminokyselin:
 
 
 Arginin
 2677 mg
 
 Cystin
 2468 mg
 
 Kyselina glutamová
 17652 mg
 
 Histidin
 2153 mg
 
 Prolin
 5701 mg
 
 Tyrosin
 3888 mg
 
 Profil neesenciálních aminokyselin:
 
 
 Alanin
 4322 mg
 
 Kyselina asparagová
 10268 mg
 
 Glycin
 1801 mg
 
 Serin
 4477 mg
 
*1 dávka odpovídá 35 g. Balení obsahuje 51 dávek.
KTJ – Kolonie tvořící jednotky v době výroby.

 
Složení:  Nativní syrovátkový izolát (64 %), instantizovaný nativní syrovátkový koncentrát(30 %) (ultrafiltrovaný nativní syrovátkový koncentrát), emulgátor sójový lecitinkakaový prášek, aroma, zahušťovadlo celulózová guma, sladidla (sukralóza, steviol glykosidy), vícesložková směs probiotických kultur LAB2PRO® (Bifidobacterium Bifidum,Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus).